TRIVIO LD TEAM    ISAAC    XENDURANCE    SAILFISH    TAO    RON4RUN    FIZIK    C-BEAR    SUUNTO    TRISPORTS    BORN

 

SPONSOREN

 

Team  

 

 

 

Het Trivio Long Distance Team is een dames triatlon team met een Nederlandse basis. We racen op professioneel en top agegroup niveau op de internationale circuits zoals Ironman & Challenge triathlons en Powerman duathlons. In Nederland laat het team zich zien in de top lange afstandswedstrijden en in de Eredivisie Triathlon. Het team wordt naast hoofdsponsor Trivio gesponsord door Ortho-Vision Sports, Arena en diverse suppliers.

www.longdistanceteam.com

 

Fiets Sponsor  

 

 

 

Isaac is al vele jaren mijn fietssponsor, en daar ben ik heel blij mee want ze maken erg goeie tijdritfietsen. Eerst reed ik rond op de Joule, daarna op de Aerotic en in 2011 was ik betrokken bij de ontwikkeling van de Muon TT. Zoals altijd bij Isaac zijn de tijdritfietsen stijf, aerodynamisch en zijn ze mooi om te zien. De stayerwedstrijden rijd ik op de Meson.

www.isaac-cycle.com

 

Supplementen Sponsor  

 

 

 

Extreme Endurance is een nieuw sport-supplement dat in 2008 in de VS is geintroduceerd. Testen met dit supplement zijn veelbelovend en ook ik blijk er baat bij te hebben: ik voel me fitter, herstel beter, heb minder spierpijn na zware inspanning en overtrof meteen mijn beste fietstest nadat ik het pas 4 weken gebruikte. Een absolute aanrader voor topprestaties!

www.xendurance.com

 

Wet- & Speedsuit Sponsor

 

 

 

Mulder Sport is ook de nederlandse importeur voor Sailfish wetsuits. Dit jaar zal ik wederom in het topmodel, de "G-Range" mijn wedstrijden zwemmen. Dit wetsuit is vooral heel fijn vanwege zijn flexibiliteit, je voelt bijna niet in je schouders dat je een wetsuit aan hebt.

www.sailfish.com  en  www.rienmuldersport.nl

 

Kleding Sponsor

 

 

 

Mulder Sport is de nederlandse importeur voor o.a. het kledingmerk TAO. Zij maken running kleding van hoge kwaliteit, en hebben verder een uitgebreide lijn kleding voor multisports: diverse binnen- en buitensporten. Verder maak ik ook dankbaar gebruik van enkele producten waar ze ook importeur van zijn, zoals Yankz elastische veters en Sailfish wetsuits.

www.tao.info  en  www.rienmuldersport.nl

 

Loop- en Triathlon Sponsor

 

 

 

Ron for Run is een echte speciaalzaak voor hardlopers en triatleten in Maastricht. Eigenaar Ron v/d Sluijs is al jaren mijn vaste steun en toeverlaat bij het aanmeten van de juiste trainings- en wedstrijdschoenen.

www.ronforrun.nl

Zadel Sponsor

 

 

 

Fizik is een van de meest bekende merken voor sportieve topzadels. Fizik is een Italiaans merk en dat zie je aan het oog voor detail, de zadels zitten niet alleen erg goed, ze zijn ook erg mooi afgewerkt. Ik fiets op verschillende versies van de Fizik Arione Tri 2, de meest lichte carbonversie is erg licht en stijf maar zit nog steeds heerlijk comfortabel.

www.fizik.com

 

Keramische Lagers Sponsor

 

 

 

Het Belgische bedrijf C-bear levert keramische lagers voor het bottom bracket (trapas in gewoon Nederlands) en wielen. Dankzij hen hoop ik nog wat gratis tijd te winnen op mijn supersnelle fiets.

www.c-bear.com

 

Hartslagmeter Sponsor

 

 

 

Robijns is de nederlandse importeur voor o.a. Suunto hartslagmeters. Ik ben hun ambassadeur voor de T6 en de Ambit: super topmodellen die bij uitstek geschikt zijn voor du- en triathlon.

www.suunto.com  en  www.robijns.nl

 

Trainingskamp Sponsor

 

 

 

Trisports heeft een luxe accomodatie op Lanzarote volledig toegespitst op triatleten. Op deze locatie kan ik me in de winter toch onder zomerse omstandigheden perfect voorbereiden op het seizoen.

www.trisportslanzarote.com

 

Sportvoeding Sponsor

 

 

 

Born Sportscare heeft een uitgebreide lijn aan sport-voeding en -verzorgingsproducten in het assortiment en ze zijn al jaren mijn sponsor. Voor elk type training of wedstrijd zijn er ideale Born producten verkrijgbaar.

www.bornsport.com

 

Indien u geļnteresseerd bent in de mogelijkheden tot ondersteuning / sponsoring van mijn professionele triathlon carriere kunt u contact met ons opnemen via heleen@heleenbijdevaate.nl

 

 

 

 

DISCLAIMER www.heleenbijdevaate.nl: © Copyright by Heleen bij de Vaate & Rob de Hooge. All rights reserved on content of this website.